Bun venit

Într-un timp captiv cotidianului când mulți dintre noi se simt copleșiți de amestecul de valori perene cu sclipitoare trenduri efemere, de combinația amețitoare de principii de viață autentice cu fascinante idealuri de o zi și de buimăcitorul coctail de personalități adevarate cu discutabile vedete, din ce în ce mai mulți dintre noi caută modele reale la care să se raporteze, oameni de azi sau cari au fost ce pot constitui sursă de inspirație, reazăm, reper, răspuns la întrebare , partener de dialog imaginar, orizont de atins și sursă de învățăminte.

Fundația noastră poartă numele unei personalități multivalente care, asemeni atâtor alți români de seama, poate constitui un exemplu de muncă asiduă, talent matematic, creativitate științifică, nobil patriotism și deschidere culturală vastă.

Vrem să continuăm opera de o viață a matematicianului, inginerului, profesorului, omului de cultura Traian Lalescu prin acțiuni culturale și educaționale și ne dorim să reușim a le pune în slujba acelorași idei nobile ce l-au animat pe cel ce dă numele Fundației noastre. Sperăm astfel să putem propune, mai ales generațiilor tinere, un posibil pilduitor, calauzitor model.

Fundația Traian Lalescu crede în demnitatea și valorile umane. Suntem astăzi peste 100 de membri, simpatizanti și voluntari. Dacă și tu crezi în aceste valori, alătură-te fundației!

Smaranda Lalescu

Președinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.